Wat doen wij?

[vc_row max_width=”70″][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]In september 2007 hebben wij een zorgfunctie aan onze activiteiten toegevoegd. Niki heeft, uit haar achtergrond, al heel wat ervaring in de zorg, zowel direct als indirect. De stap om een zorgfunctie toe te voegen was dan ook snel gemaakt.

Voor ons was het heel duidelijk dat ons bedrijf, naast de biologische bedrijfsvoering, ook nog een andere maatschappelijke invulling moest krijgen. Na gesprekken met de betrokken wethouders van de Gemeente Drechterland, was de knoop snel doorgehakt.

Juist omdat we een klein bedrijf zijn met verschillende, op elkaar afgestemde activiteiten, is er voor onze zorgcliënten niet alleen genoeg te doen, maar kan men ook een voorkeur uitspreken. Voorop staan natuurlijk de dieren, maar na de verzorging valt er nog genoeg te doen op het terrein, de moes- en fruittuin, de kaaskamer enz.

Ons vindt je zelden de hele dag binnen, buiten is er zoveel te beleven om Actief Jezelf te Zijn.

Interesse in een plek binnen de dagbesteding, een coaching traject of kortdurende begeleiding groep of 1:1, stuur een mail naar Groenehoeve@heemz.org.nl en informeer naar de mogelijkheden!

Wij hebben het kwaliteitskeurmerk van Stichting Heemz.org. (foto) en jaarlijks nemen wij deel aan het zoönose protocol van de Gezondheidsdienst voor dieren. Zo bent u verzekerd van een veilige en kwalitatief goede plek om actief jezelf te zijn![/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”78″ img_size=”medium”][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row_content_no_spaces”][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1555930800330{padding-top: 25px !important;padding-bottom: 25px !important;}” el_id=”footer” el_class=”white-text”]

Actief jezelf zijn, dat is ons motto!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vcex_image_carousel auto_play=”false” infinite_loop=”false” img_size=”medium” thumbnail_link=”custom_link” image_ids=”252,165,254,255″ custom_links=”https://www.noord-holland.nl/,https://www.heemz.org/,https://organicgoatmilkcooperatie.nl/,https://organicgoatmilkcooperatie.nl/,” custom_links_target=”_blank”][/vc_column][/vc_row]