Praktijk wildschut

Onderdeel van de Groene Hoeve

Praktijk Wildschut

Bij Praktijk Wildschut kunt u terecht voor coaching en ambulante begeleiding. Coaching vindt plaats in de praktijk te Wijdenes en ambulante begeleiding bij u thuis of locatie. U kunt ook kiezen voor een variant daartussen.

Samen met u kijken we welke hulp u nodig heeft waarbij rekening wordt gehouden met uw situatie en met de eventueel reeds aanwezige hulp. tevens stel ik met u een ondersteuningsplan met doelen op. De doelen worden regelmatig geëvalueerd en zo nodig bijgesteld. Indien nodig verwijst ik u door. Ook kan ik u begeleiden bij een bezoek aan bijvoorbeeld de specialist.

Waarom en wanneer coaching?

Soms lopen mensen vast in het dagelijkse leven en is coaching de laagdrempelige manier om de knoop te ontwarren en de draad weer op te pakken. Ook is coaching bij uitstek geschikt om de eventuele wachttijd bij een andere instantie te overbruggen om escalatie van problemen te voorkomen. Het geeft rust en u heeft zelf de autonomie over de coaching.

Er is altijd eerst een vrijblijvend intakegesprek. Hierna kijken wij hoe en of wij verder gaan.

Voor meer informatie en/of aanmelding kunt u ons bereiken via

info@praktijk-wildschut.nl

Praktijk Wildschut wordt geleid door Nicole Groenendijk-Wildschut, een professioneel opgeleide coach met een rijke ervaring in persoonlijke begeleiding. Praktijk Wildschut is aangesloten bij beroepsorganisatie CAT, Stichting NLP kring Nederland.

Uitsluitingen: verslavingsproblematiek.